Peste 150 de produse cosmetice și portofele care purtau însemnele unor mărci cunoscute au fost confiscate de către polițiștii doljeni, noaptea trecută, cu ocazia unui control efectuat persoanelor dintr-un autocar ce aparţinea unei societăţi care efectuează transport pe rute internaţionale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a precizat că produsele au fost găsite în bagajul a două persoane, acestea neavând acte pentru bunurile respective.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit în bagajele a două persoane aproximativ 150 de produse cosmetice şi portofele, care purtau însemnele și inscripțiile unor mărci celebre, pentru care nu s-au putut prezenta documente de originalitate sau autenticitate. Mărfurile respective, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, au fost indisponibilizate de poliţişti, în cauză fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, a declarat Grădinaru.

 

Articolul precedentDoljean prins cu arma asupra lui. O cumpărase din Cehia și o adusese ilegal în țară
Articolul următorStadionul Ion Oblemenco din Craiova, deschis și pentru alte echipe de fotbal. Ce condiții sunt puse