Pompierii ISU Dolj și scafandri ISU Mehedinți au început, duminică dimineață, căutările băiatului în vârstă de 14 ani din Braloștița, posibil înecat în râul Jiu, după ce duminică seara a fost găsit trupul neînsuflețit al fratelui său în vârstă de nouă ani.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, a afirmat că scafandri sunt ajutați de pompieri, care desfășoară căutări cu barca pneumatică.

„În această dimineață au început căutările cu un echipaj de căutare salvare cu barca pneumatică și scafandri de la ISU Mehedinți”, a afirmat reprezentantul ISU Dolj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că băiatul în vârstă de nouă ani a fost găsit de un localnic, care a chemat poliția. Acesta plecase, sâmbătă după-amiază, la scăldat în râul Jiu, în zona Răcari, însoțit de fratele sau în vârstă de 14 ani și de încă un băiat.
Mama celor doi a intrat în panică atunci când băieții nu s-au mai întors acasă, deși se înserase.
Până la urmă, autoritățile au stabilit că este vorba doar despre cei doi frați.
„Au fost reîncepute căutările. Se pare că doar fratele de 14 ani lipseste, până în prezent nu se confirma existența unui al doilea minor dispărut”, a afirmat Grădinaru.
Articolul precedentUn băiat de nouă ani din Dolj, găsit înecat în Jiu. Fratele său și încă un copil, căutați în continuare
Articolul următorBăiatul din Braloștița înecat în Jiu, găsit de localnici