Liceenii craioveni pot participa la un concurs de afișe, cu tema „Reciclăm pentru natură”, proiect fiind derulat de către SC Salubritate Craiova SRL, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova și Junior Chamber International Craiova, în perioada 3 decembrie-31 decembrie.

Scopul competiției este acela de a promova importanța colectării selective a deșeurilor în rândul elevilor de liceu și de a crea un portofoliu pentru viitoarele proiecte desfășurate de operatorul de salubritate din municipiu.

„Continuăm seria acțiunilor noastre derulate în scopul creșterii cantităților de deșeuri reciclabile colectate și a conștientizării craiovenilor cu privire la necesitatea schimbării comportamentului în domeniul gestionării deșeurilor. Ne propunem să validăm, prin acest proiect, talentul adolescenților și preocuparea acestora față de protejarea mediului înconjurător și problematica mediului, în general”, a declarat Mihai Butari, director general în cadrul SC Salubritate Craiova SRL.

Primul clasat, în funcție de punctajul obținut, va câștiga o bicicletă electrică, în timp ce câștigătorii locurilor doi și trei vor primi intrări gratuite, timp de 12 luni, pentru ei și familia lor, în baza de agrement Craiova Water Park.

Conform calendarului concursului, data limită de înscriere în competiție este 31 decembrie, jurizarea creațiilor urmând să fie făcută în intervalul 3-4 ianuarie. În data de 7 ianuarie vor fi anunțați câștigătorii, aceștia urmând să fie premiați în data de 9 ianuarie 2019.

„Posterul va fi unidimensional și va fi realizat în una dintre următoarele tehnici: desen, grafică, colaj, tehnici computerizate (Photoshop, Corel, etc). Dimensiunea posterului va fi A3 ( 297 x 420 mm ), orientare landscape. Acestea vor fi trimise la adresa de e-mail [email protected], în format digital (.PDF sau .PNG/.JPEG). Fiecare elev participant va putea trimite maxim cinci afișe în cadrul concursului și, pentru validarea înscrierii, este obligatorie transmiterea concomitentă a formularului de înscriere completat”, au transmis reprezentanții SC Salubritate Craiova SRL.

 

 

Articolul precedentCraiovean reținut după ce și-a amenințat părinții. Acesta nu mai primea bani pentru jocurile de noroc
Articolul următorStadionul de atletism din Craiova, gata la sfârșitul anului viitor. Condiția este ca autoritățile să găsească un constructor