Şase persoane au fost reţinute de porcurorii DIICOT Craiova după ce, în urma unor percheziţii la domiciliile acestora, au fost găsite bile de cocaină şi cannabis.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Dolj, cercetările au pornit după ce, începând din luna mai 2014 şi până în prezent, şase persoane ar fi racolat, transportat şi exploatat sexual mai multe minore şi tinere, atât în localităţi din judeţul Dolj, cât şi în străinătate, respectiv în Germania şi Austria.

Apoi, în urma unor percheziţii desfăşurate joi, oamenii legii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor şase bile cocaină, 25 grame canabis, şase telefoane mobile şi diferite înscrisuri.

Suspecţii urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

„În urma administrarii probatoriului, procurorul de caz din cadrul DIICOT- Serviciul Teritorial Craiova a emis ordonanţă de reținere pe numele a şase persoane, acestea urmând a fi prezentate instanței competente cu propunere de  arestarea preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism şi deţinere şi vânzare fără drept de droguri de risc şi mare risc“, se arată în comunicatul citat.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Articolul precedentDosar penal pentru un tânăr ce purta cuțit la el, într-un bar din Craiova
Articolul următorO adolescentă din Dolj s-a îmbătat bine și s-a răsturnat cu mașina într-o poartă