Cinci femei din judeţul Dolj, care ar fi furat dintr-o locuinţă din judeţul Sălaj, sume importante de bani, lei şi euro, au fost prinse de poliţiştii vâlceni, în staţiunea Căciulata.

Potrivit poliţiştilor, cele cinci femei au furat 50.000 de lei și 100 de euro dintr-o locuință, din localitatea Garcei, județul Sălaj. Acestea se aflau într-un autoturism înmatriculat în Vâlcea şi ar fi oprit autoturismul în fața locuinței unui bărbat, pe motiv că nu mai aveau apă la motor. În timp ce bărbatul ar fi mers cu una dintre femei la fântână pentru a lua apă, o alta ar fi intrat în casă de unde ar fi sustras suma de 50.000 de lei și 100 de euro.

Inițial, polițiștii vâlceni au desfășurat activități de verificare la domiciliul persoanei pe numele căreia era înmatriculat autoturismului, constatând că acesta din urmă îl înstrăinase de puțin timp. Totodată, au fost instituite filtre în scopul depistării autoturismului în trafic.

Autoturismul a fost depistat în zona Căciulata, de către polițiștii din Călimănești și serviciul Rutier, cu sprijinul unui polițist, din cadrul Poliției orașului Dumbrăveni –  IPJ Sibiu. Acesta a observat autoturismul în localitatea Lazaret și a urmărit-o cu autoturismul personal, aflându-se în timpul liber, până în Călimănești, ținând legătura telefonică cu poliţiştii din Vâlcea

Polițiștii au găsit asupra femeilor și într-o geantă, pe care una dintre acestea reușise să o ascundă sub o tablă din apropierea terasei unui restaurant din zonă, suma de 50.500 de lei, 100 de euro și 23.500 forinți maghiari.

De asemenea, au fost găsite cinci telefoane mobile și mai multe bijuterii, inele, cercei, brățări și lănțicuri.

„Cele 5 femei au fost preluate de către polițiștii din cadrul IPJ Sălaj, față de acestea efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Vâlcea.

Articolul precedentCraiovean condamnat la închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier
Articolul următorElevă din Craiova dispărută de aproape două luni. Familia și prietenii o caută neîncetat