O avarie înregistrată la unul dintre cazanele CET-ului ține Craiova în frig de trei nopți, deși marți a fost anunțat faptul că în câteva ore se va remedia problema. Ultimul termen dat a fost ora 5.00 a zilei de 26 octombrie, dar nici de această dată nu s-a reușit respectarea lui.

Craiovenii care încă depind de serviciile regiei de termoficare sunt nemulțumiți de faptul că deși li s-a promis că vor primi căldură în timpul nopții, acest lucru nu se întâmplă.

Luni noaptea, caloriferele s-au încălzit, fiind efectuate probe la cald, după care au apărut mai multe probleme la instalațiile CET-ului și astfel s-a sistat furnizarea agentului termic, mai mult de jumătate dintre creioveni neavând nici măcar apă caldă. S-a revenit între timp cu informări privind reluarea serviciului, dar niciunul dintre termenele oferite de CET nu a fost respectat.

Reprezentanții Primăriei Craiova și cei ai Termoficării Craiova au purtat legătura cu cei de la CET, vineri dimineață primind asigurări că la ora 20.00, vineri, caloriferele craiovenilor se vor încălzi.

„De trei zile, CET-ul ne-a lăsat fără căldură. Au o defecțiune la unul dintre cazane. Am ținut în permanență legătura cu directorul de acolo și ne-a asigurat chiar din prima zi că termină în a doua zi, în a doua zi că în următoarea și tot așa, fără niciun rezultat. Astăzi ne asigurară că deseară la ora 20.00 vom avea căldură și apă caldă. Din punct de vedere al Termoficării și al Primăriei Craiova, noi lucrăm la parametri normali, în secunda doi putem asigura atât agentul termic cât și apa caldă. Important este să rezolve cu acea defecțiue. Este vorba despre un cazan pe care l-au lipit și, spun ei, imediat cum au pornit a crăpat din nou. Vom vedea în această seară în ce măsură se respectă ceea ce au transmis”, a declarat viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan.

Articolul precedentS-a deschis Târgul Meșterilor Populari, la Craiova
Articolul următorPistol găsit la un craiovean, care a introdus ilegal arma în ţară din Bulgaria