Craiovenii cu datorii foarte mari către furnizorul de apă vor fi debranjați. Compania de Apă Oltenia a trecut deja la această etapă, trebuind să își recupereze debitele.

La nivelul municipiului Craiova sunt aproximativ 50 de asociații care vor fi debranșate. Suma de recuperat este de peste 70 milioane de lei. “Compania de Apă Oltenia, are un proiect depus la Ministerul Fondurilor Europene de circa 438 milioane euro, proiect care, sper ca în următoarea perioadă să se semneze cu Bruxelles-ul. În cadrul acestui proiect avem făcută o analiză cost-beneficiu și un procent de cofinanțare de aproximativ 40 milioane euro. Compania de Apă Oltenia trebuie să treacă la măsuri de recuperare a debitelor restante de ani de zile. Vorbim de debite de 71 milioane lei de la persoane juridice, persoane fizice și asociații. Din această săptămână am demarat procedurile de debranșare”, a menționat reprezentantul CAO, Anca Bălăceanu. 

Articolul precedentRomânIA Autentică, la Hobița
Articolul următorAmenzi drastice pentru două primării din Gorj. Canalizarea și sistemul de apă din Rânca, marea problemă