O femeie în vârstă de 84 de ani, din Calafat, județul Dolj, a fost jefuită de către o adolescentă în vârstă de 15 ani, aceasta din urmă reușind să ia din casa bătrânei suma de 100.000 de lei, bani pe care îi obținuse în urma vânzării unei case. 

Potrivit IPJ Dolj, fata ar fi avut o cheie de la una dintre uși și astfel a intrat în locuința respectivă. Într-o cameră a găsit suma de bani, totalul prejudiciului fiind de aproximativ 100.000 de lei.

Oamenii legii au făcut și percheziții domiciliare în acest caz, la locuintele unor persoane din Calafat, inclusiv la domiciliul minorei respective.

„La respectiva locatie, politistii au gasit cheia de la usa de acces in locuinta persoanei vatamate, precum si suma de aproximativ 7.000 de lei, cercetarile fiind continuate pentru recuperarea intregului prejudiciu”, anunță IPJ Dolj.

Judecătorii au decis ca fata să fie arestată la domiciliu, pentru 30 de zile. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, adolescenta va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ atunci când ar fi comis furtul.

Articolul precedentA fost semnat contractul de executare a drumului Craiova-Cetate
Articolul următorDolj: Primul caz de COVID-19 la Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna. 27 de cadre medicale sunt în izolare și monitorizate