Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Craiova a fost atacat, marți de dimineață, de patru persoane pe care susține că nu le cunoaște, acestea din urmă așteptându-l în fața blocului, înarmate cu bâte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, evenimentul a fost anunțat la 112 de către unul dintre craiovenii din zonă, în mașina victimei aflându-se și mama și soția bărbatului amenințat.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa loculul şi, din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că patru bărbaţi au agresat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, lovind, de asemenea, autovehiculul acestuia cu obiecte contondente”, a declarat Grădinaru.

Poliţiştii au un cerc de suspecți şi efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a celor patru bărbaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Din primele date, a rezultat faptul că mașina bărbatului vizat de atacul celor patru persoane a fost blocată pe o străduță din cartierul Rovine, de un autoturism marca Audi A4 cu numere de Anglia. Din această mașină au coborât patru persoane care aveau fețele acoperite și l-au lovit pe bărbat.

Speriate, mama și soția victimei au început să țipe, unul dintre locatari apelând 112 și anunțând evenimentul.

Tot în cartierul Rovine din Craiova, a avut loc un eveniment asemănător, pe data de 24 decembrie a anului trecut, când un bărbat mascat a tras mai multe focuri de armă asupra a doi craioveni. Până în prezent, potrivit ultimelor date, cel care a atacat nu a fost identificat.

Articolul precedentVagoanele cu cărbune care urmau să ajungă la Termocentrala Ișalnița, blocate de minerii din Cariera Roșiuța. Ce vor face energeticienii doljeni
Articolul următorSute de elevi doljeni, în febra pregătirilor pentru olimpiadele școlare