Doi craioveni, în vârstă de 29 și 31 de ani, sunt cercetați pentru ultraj, fiind acuzați că sâmbătă au lovit și amenințat un avocat din Craiova. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, cel care a sesizat poliția despre cele întâmplate a fost chiar avocatul, în vârstă de 45 de ani.

„Polițiștii craioveni au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că acesta a fost lovit și amenințat de doi bărbați, de 29 și 31 de ani, ambii din Craiova. Din primele date obținute, polițiștii au stabilit faptul că infracțiunile sesizate ar fi fost comise împotriva unui avocat și ar fi avut legătură cu exercitarea profesiei acestuia”, a declarat Grădinaru.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj judiciar, urmând ca acesta sa fie declinat unității de parchet competente să efectueze activitatea de cercetare penală.

Articolul precedentAccident într-o comună din Dolj. Un tânăr de 31 de ani și-a pierdut viața – VIDEO
Articolul următorȘofer arestat pentru dare de mită. A oferit 200 de lei polițiștilor din Filiași după ce a fost prins fără poliță de asigurare valabilă