Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, din Maglavit, au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni, fiind suspectaţi că au spart locuinţa bărbatului în vârstă de 47 de ani, mort în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apropiere de Calafat, într-un accident rutier alături de cei doi copii ai săi și o altă femeie.

Potrivit poliţiştilor, cei trei au furat bunuri în valoare de 7.200 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, toţi din Maglavit, persoane bănuite că ar fi pătruns în locuinţă, de unde ar fi sustras un laptop, două tablete, trei ceasuri bărbăteşti şi mai multe parfumuri, în valoare totală de 7.200 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerile corespunzătoare.

O familie întreagă – o femeie, un bărbat și copiii acestora de doar 10 și 14 ani – și-a pierdut viața, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un accident rutier petrecut pe un drum național în apropiere de Calafat. Cei patru se aflau într-un singur autoturism, care a lovit, pe DN 56, în apropiere de Calafat, o semiremorcă tractată de un autotractor.

Articolul precedentAmbulanţa Dolj: „Nu avem ce să ne reproșăm din punct de vedere al intervenției”
Articolul următorTrupul marelui fotbalist Ilie Balaci, depus la Stadionul „Ion Oblemenco”. Înmormântarea va avea loc marți la Cimitirul Sineasca