Magistraţii Judecătoriei Calafat au dispus, marţi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a 12 persoane şi plasarea sub control judiciar pe 60 de zile a unei persoane, care au fost implicate în luptele de stradă petrecute în localitatea de la malul Dunării, zilele trecute.

Decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi contestată, însă cele 12 persoane au fost duse în Arestul IPJ Dolj.

Cele 13 bărbați din Calafat au fost reținute, luni, în urma a 12 percheziții domiciliare efectuate de către polițiști.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate și mai multe obiecte folosite în timpul scandalului.

„Polițiști din cadrul IPJ Dolj au efectuat 12 percheziții domiciliare, la locuințele mai multor persoane din municipiul Calafat. 13 bărbați din Calafat sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovirea sau alte violențe”, a declarat Grădinaru.

Aceștia au fost implicați în scandalul din data de 9 decembrie, bănuindu-se că bărbații ar fi pătruns fara drept în locuința unei femei din Calafat, participând si la o încăierare, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

De asemenea, cei trei ar fi lovit un bărbat, din aceeași localitate. Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate mai multe obiecte care ar fi fost folosite de la săvârșirea faptelor.

Articolul precedentABA Jiu și Grupul Feroviar Român, în instanță după accidentul feroviar de la Cârcea. De ce s-a ajuns în această situație
Articolul următorComercianții produselor specifice sărbătorilor de iarnă, amendați de „Protecția Consumatorului” din Dolj