Secretarul general al ANI, Horia Georgescu (S), si presedintele ANI, Catalin Macovei (D), sustin o conferinta de presa, in Bucuresti, luni, 21 iulie 2008. Agentia Nationala de Integritate (ANI) investigheaza, in prezent, situatia averii pentru un numar de 90 de persoane cu statut de functionar public, primele rezultate fiind asteptate in circa doua luni, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, presedintele ANI, Catalin Macovei. BOGDAN MARAN / MEDIAFAX FOTO

Un inspector din cadrul Primăriei Afumaţi, judeţul Dolj, a fost găsit în stare de incompatibilitate de către Agenţia Naţională de Integrate (ANI).

Potrivit unui comunicat remis, marţi, de ANI, Florin Constantin Niţă, inspector în cadrul Primăriei comunei Afumați, județul Dolj, s-a aflat în stare de incompatibilitate, în perioada 15 martie 2011 – 18 octombrie 2016.

În această perioadă, Niţă a exercitat funcția publică de inspector în cadrul primăriei, desfășurând simultan activități în cadrul Niță Florin Constantin Persoană Fizică Autorizată, care sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fișei postului, încălcând astfel dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Articolul precedentFostul soț al unei cunoscute creatoare de modă s-a sinucis
Articolul următorNatalia Vasiliev, după sinuciderea fostului soţ: „A fost pentru mine o figură mai mare decât viața“