Un angajat al Salubrității Craiova, în vârstă de 46 de ani, și-a pierdut viața, vineri, în timpul serviciului, fiind lovit chiar de autospeciala condusă de colegul său de muncă.

Tragedia a avut loc în Craiova, pe o alee de acces, ce se intersectează cu strada Carpenului.

Din primele cercetări de la fața locului, se pare că bărbatul s-ar fi întors din drum, să mai „adune ceva”. În acel moment, șoferul mașinii de gunoi a efectuat manevra de mers înapoi și și-a accidentat mortal colegul.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din cercetările efectuate au stabilit că un bărbat de 51 de ani, din Craiova, care conducea o autovehicul din categoria celor folosite la colectarea şi transportarea gunoaielor, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, accidentând mortal un bărbat de 46 de ani, din Predeşti. Ambele persoane erau lucrători ai unei societăţi specializate, care desfăşoară activităţi de colectare şi transport a deseurilor menajere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpĂ şi fac cercetării în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Articolul precedentPrimăria Plenița, amendată din cauza gunoaielor
Articolul următorDebitul Dunării a ajuns la mai puţin de o jumătate din media multianuală