Conducerea ApaRegio, operatorul de apă și canal din județul Gorj, a demarat o anchetă internă, vineri, după ce a fost sesizată că unul dintre angajați ar fi golit o vidanjă plină cu dejecții în râul Jiu, în dreptul sediului societății. Există chiar și o filmare în acest sens, directorul Traian Pătrășcoiu declanșând un control. 

Primăria Municipiului Târgu Jiu, acționar al societății ApaRegio, aflând despre cele petrecute, a cerut organelor abilitate să intervină în acest caz și să stabilească ceea ce s-a întâmplat vineri la prânz.„Referitor la incidentul în care a fost implicată societatea ApaRegio, semnalat în mass media astăzi, Primăria Municipiului Târgu Jiu, în calitate de acționar al acestei societăți, face apel la autoritățile competente să efectueze verificările necesare și să fie luate măsuri în consecință”, potrivit unui comunicat al Primăriei Târgu Jiu.

Legea spune că vidanjele trebuie golite la stația de epurare. În acest caz, s-a sesizat și Garda de Mediu Gorj, efectuându-se un control și din acest punct de vedere.

Articolul precedentUn autocar plin cu copii a luat foc
Articolul următorComercianții ambulanți de pe marginea drumurilor județene, un real pericol în trafic. Autoritățile și poliția, depășite de situație