Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii „Culisele Statului paralel”, a lansat un atac dur la adresa ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu, care nici după 12 ore de la ciocnirea dintre 2 trenuri, în județul Teleorman, n-a avut nicio reacție. Jurnalista Realitatea Plus i-a acuzat și pe oamenii din subordinea lui Grindeanu că au atacat-o pe rețele de socializare, încercând să o intimideze și să o jignească, pentru a-și apăra interesele.

„Tăcerea dvs, doare la urechi, de atâtea ore. Aud că nu sunteți prin țară și dl. Mîndrescu se ocupă de această situația, în locul dvs. Dar cum este, domnul Grindenau, cu toți specialiștii pe care ați promis că-i puneți la instituțiile din subordinea dvs și, ce să vezi, numai specialiști nu sunt ? De ce vă supărați, domniilor de la CFR, că vă vorbesc de rău? Căci dacă nu se întâmpla nimic și nu încercați să mușamalizați, nu avem nimic cu voi.

De ce vă puneți slugile să mă atace, să mă jignească pentru că îndrăznesc să vă spun „Băi, nesimțiților, până când îndrăzniți să scufunați țar asta în hoție și corupție?!” Se acoperă între ei Cum este posibil ca angajați ai firmei care a fost implicată în acest accident să comenteze pe pagina mea de socializare și să-mi spună că îi fac gratuit hoți pe cei de la CFR. De ce faceți asta, sunteți mână în mână, nu vă mai dau contracte?

CITEȘTE ȘI: Șeful CFR Călători despre accidentul de tren din Teleorman: Mecanicul a făcut o manevră riscantă, este EROARE umană

Dar sunt curioasă ce spune dl.Ciolacu despre dl. Grideanu, despre care a afirmat că garantează, că-l susține până în pânzele albe. Dar ce ar trebui să se întâmple, să moară oameni ca să plece Sorin Grindeanu?! Am înțeles, n-a condus el (Grindeanu – N.R.) trenul, dar de atâtea ore să nu fie de găsit. Când este de lăudat, Grindeanu este în prima linie, când nu, nu este. (…) Și apropos de dl. director de la CFR – am spus eu că atunci când joci tenis cu cine trebuie, nu te interesează. Este pentru cunoscători,” a afirmat Anca Alexandrescu, în deschiderea emisiunii „Culisele Statului Paralel”.

Articolul precedentBobby Păunescu, dezvăluiri șocante despre ancheta împotriva tatălui său, George Constantin Păunescu
Articolul următorDolj: Bărbat reţinut după ce a incendiat 3.000 de baloţi de paie aparţinând fiului său