Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna doljeană Brădeşti, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce, seara trecută, a dat foc unor baloţi de paie aparţinând fiului său, un tânăr în vârstă de 32 de ani.

Potrivit poliţiştilor, este vorba de 3.000 de baloți de paie, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei.

La fața locului, a intervenit un echipaj din cadrul Inspectoratului Situațiilor de Urgență Dolj, care a desfășurat activități de stingere a incendiului.

Totul a pornit de la o ceartă dintre tată şi fiu.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că, în cursul zilei de 12 martie, între cei doi bărbaţi ar fi avut loc un conflict privind locul unde se aflau amplasaţi baloţii, conflict în urma căruia tatăl l-ar fi ameninţat pe fiu că îi va da foc la baloţi dacă nu-i va muta.  În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 56 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași în vederea luării unei măsuri preventive”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentAnca Alexandrescu, reacție dură după ciocnirea trenurilor din Teleorman. „Dl. Grindeanu, am înțeles că nu vă dați în bărci. Dar nici în tren nu vă dați?!”
Articolul următorO şoferiţă din Mehedinţi, luată de radar în Dolj. Ce viteză avea