Aeroportul Internațional Craiova a înregistrat una dintre cele mai spectaculoase dinamici în privința conectivității directe în ultimii 5 ani, evoluție consemnată în cel mai recent raport al Airports Council International Europe.

Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj, a evidențiat rolul major pe care l-au avut, în atingerea performanței, investițiile semnificative derulate la acest obiectiv strategic al consiliului județean, care au culminat cu proiectul în valoare totală de peste 24 de milioane de euro, pentru reabilitarea infrastructurii de mișcare. „La congresul anual recent desfășurat în Bruxelles, Airports Council International Europe, organizație care reprezintă interesele a peste 500 de aeroporturi, a prezentat un raport complex în privința dinamicii conectivității, document care a produs, pentru noi, o surpriză plăcută – o veste foarte bună, pe care ne bucurăm să o putem transmite. Astfel, la categoria sa de trafic, aeroportul nostru se situează pe un onorant loc 3 la nivel internațional în ceea ce privește evoluția conectivității directe, un indicator care ia în considerare numărul destinațiilor către care sunt operate zboruri directe, dar și frecvența acestor curse. Mai exact, în ultimii cinci ani, AIC a înregistrat, la acest capitol, o creștere cu aproape 500 la sută, ceea ce reflectă ascensiunea remarcabilă pe care o are aeroportul din Craiova”, a declarat Prioteasa.

Articolul precedentITM Olt a amendat firma care asigură paza la Termocentrala Rovinari. 12 paznici prinși fără contract de muncă
Articolul următorA spart un magazin la trei zile după ce a ieșit din penitenciar