Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Craiova, este cercetat penal după ce, deși nu are permis de conducere, a furat mașina vărului său, lovind un copac și dând bir cu fugiții imediat după comiterea faptei.

Cel care a anunțat poliția despre cele întâmplate a fost chiar proprietarul mașinii, un bărbat de 32 de ani, tot din Craiova. „Marți, poliţiştii Secției 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de către un bărbat de 32 de ani, din Craiova, despre faptul că, în cursul aceleiași zile,vărul său în vârstă de 19 ani, din aceeaşi localitate, i-a sustras autoturismul parcat pe strada Dr. Victor Papilian. La fața locului s-au deplasat poliţiştii care, în urma verificărilor efectuate, au depistat autoturismul respectiv pe strada Dimitrie Bolintineanu, acesta prezentând avarii la bara de protecție spate şi lunetă. Ulterior, în zona respectivă a fost depistat tânărul bănuit de furt, care, fiind condus la sediul secției, a recunoscut că el a sustras autoturismul vărului său și că l-a condus de pe bulevardul 1 Mai până pe strada Dimitrie Bolintineanu, unde a avariat autoturismul lovind un copac, după care l-a abandonat”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În urma verificărilor, oamenii legii au depistat faptul că tânărul de 19 ani nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. „În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a conchis reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentMihai Fifor: „Până la finele acestui an, Brigada Multinațională de la Craiova să fie declarată complet operațională”
Articolul următorCamerele video montate pe mașinile de examen auto, înlocuite cu unele mai moderne. Doljenii o dau în bară la proba practică