Cele 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova îşi aşteaptă candidaţii, de luni, pentru a se înscrie pe locurile rămase neocupate în iulie.

Facultatea de Teologie şi-a deschis deja porţile, urmând  Facultatea de Mecanică. Facultatea de Agronomie, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Facultatea de Drept, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Litere, Facultatea de Științe, Facultatea de Științe Sociale.

Potrivit reprezentanților Universității din Craiova, instituția pune la dispoziţia studenţilor un sistem de burse unic în țară. „Studenţii craioveni pot obţine: burse de performanţă, burse de merit, burse sociale, dar şi alte burse speciale instituite de Universitatea din Craiova: Bursa FORUMUL CARIEREI şi Bursa INCESA.  Universitatea din Craiova a dezvoltat mai bine de 250 parteneriate cu mari universităţi din întreaga lume, în aşa fel încât studenţii craioveni pot beneficia de stagii de pregătire şi cercetare în lumea întreagă”, se arată într-un comunicat de presă al Universității Craiova.

Totodată, Universitatea din Craiova oferă aproximativ 300 de locuri de cazare în cele 14 cămine studenţeşti, în patru campusuri modernizate: Campus Agronomie, Campus Mecanică, Campus Electrotehnică, Campus Educaţie Fizică şi Sport.

 

Articolul precedentSecretarul Consiliului Județean Dolj, condamnat după ce a fost prins băut la volan
Articolul următorArmă de vânătoare de calibrul 16, găsită în autoturismul unui doljean