Soţia bărbatului din Balş, care a murit într-un accident în Bulgaria, duminică, în timp ce se ducea în vacanţă în Grecia, va fi supusă unei operaţii chirurgicale, în cursul zilei de astăzi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Femeia are fracturi la ambele picioare şi va fi operată. Medicii fac eforturi pentru ca ea să se poată recupera în timp pentru ca joi să participe la înmormântarea soţului ei. Din fericire, cei doi copii ai cuplului, care se aflau cu ei în maşină, au scăpat nevătămaţi în urma accidentului rutier.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Balş, a murit după ce, duminică, maşina pe care o conducea a lovit un TIR, în Bulgaria, în apropierea oraşului Mezdra. Potrivit presei din ţara vecină, este vorba despre cinci familii de olteni, care mergeau în Grecia cu tot atâtea autoturisme, pe drumul E 79.

Pe un pod, în apropierea localităţii Mezdra, primul autoturism a intrat în depăşire pe linie continuă şi a lovit frontal un TIR, care venea din sensul opus. În urma impactului, autotrenul, condus de un bărbat din Turcia, a lovit alte două autoturisme, şi aproape a căzut în râu.

Articolul precedentGorj: Numărul gospodăriilor inundate crește de la o oră la alta
Articolul următorSimpozionul „Drumuri Brâncușiene” ia startul în august. Cinci sculptori vor lucra în blocuri de piatră, timp de o lună de zile