Şapte persoane, printre care trei copii, au fost rănite, marţi, în urma unui accident rutier petrecut în comuna Brădeşti din judeţul Dolj. Două autoturisme au fost implicate.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Tania Vîlceanu, a declarat că în cele două autoturisme se aflau trei copii şi patru adulţi.

La Spitalul Craiova au fost transportate cinci persoane, cei trei copii şi doi adulţi, iar celelate două persoane au refuzat transportul.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Catane, care conducea un autoturism pe DN6, în afara localității Brădești, a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure fiind lovit de un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Poiana Mare. În urma accidentului au rezultat cinci victime care au fost transportate conștiente la spital pentru îngrijiri medicale.
Este vorba de trei minori în vârstă de1 an, 4 ani și 7 ani precum și de 2 femei de 28 respectiv 41 de ani. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentDirectorii școlari din Dolj, răspunzători de comenzile pentru manuale
Articolul următorDoljenii nu mai plătesc taxă de urgență pentru extrasul de carte funciară