Un bărbat în vârstă de 74 de ani, din Fărcaşele, a murit, joi seara, după ce a fost lovit de o autoutilitară, în timp ce mergea pe bicicletă, pe Drumul Naţional 6, în afara municipiului Caracal.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a afirmat că biciclistul a fost cel care nu s-a asigurat corespunzător la intrarea pe drumul naţional.

„La data de 7 iunie, ora 19.23, pe Drumul Național 6, în afara municipiului Caracal, un bărbat de 21 ani, din comuna Fărcaşele, în timp ce conducea o autoutilitară  la intersecţia cu Drumul Comunal 111, a acroşat un bărbat de 74 ani, din comuna Fărcaşele, care, în calitate de biciclist nu s-a asigurat în mod corespunzător la pătrunderea de pe drumul comunal pe drumul naţional. În urma evenimentului, a rezultat decesul biciclistului”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

El a adăugat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

„Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 192 din Codul Penal”, a mai declarat Cristian Grigorescu.

Articolul precedentCopiii de la o grădiniţă din Slatina au strâns bani în cadrul unui târg cu produse create de ei
Articolul următorBărbat din Hunedoara, cercetat penal în Olt după ce a fost prins băut la volan