Reprezentanta Noii Zeelande la Simpozionul Internațional de Sculptură „Drumuri Brâncușiene” de la Craiova a ajuns la spital, miercuri, după ce o bucată de marmură i-a căzut pe picior. Anna Korver va trebui să ia o pauză de câteva zile, medicii impunându-i un repaus de o săptămână.

Directorul Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, Remus Vlăsceanu, a menționat faptul că acest accident nu o va împiedica pe artistă să continue activitatea în cadrul taberei. „A fost un accident, miercuri, dar nu este nimic grav. Artista a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, a fost consultată. Are o rană după ce o bucată de piatră i-a căzut pe picior. Se impune un repaus, potrivit medicilor, de maximum șapte zile, dar se poate vindeca și în două zile. Ea nu va renunța, nu este cazul să vorbim de așa ceva”, a spus Vlăsceanu.

Simpozionul Internațional de Sculptură „Drumuri Brâncușiene” a luat startul, la Craiova, la data de 1 august, la finalul taberei cinci sculpturi rămânând în patrimoniul municipiului.

Articolul precedentReguli mai aspre în piețele din Craiova. Fumatul, alcoolul și scandalurile lasă comercianții fără tarabe
Articolul următorTânără din Craiova, condamnată pentru exploatarea sexuală a unor fete în Italia