Ședințele publice de repartizare a dascălilor pe posturile vacante și rezervate, existente în școlile și grădinițele din județul Dolj, pentru anul școlar 2018-2019, iau startul marți, cele mai multe șanse având cadrele didactice din învățământul primar și preșcolar, unde sunt 135 de norme.

Conform graficului stabilit, în prima zi de repartiție, vor avea prioritate titularii care cer completarea normei didactice în alte unități de învățământ, detașarea în interesul învățământului pentru restrângere nesoluţionată. Tot marți, spun reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Dolj, se face și repartizarea cadrelor didactice titulare, în ordine, prin detașare la cerere prin continuitate sau prin detașare la cerere în ordinea descrescătoare a mediilor.

Miercuri, va fi o zi dedicată doar pentru repartizarea dascălilor titulari, prin detașare la cerere, prin concurs specific în ordinea descrescătoare a punctajelor.

Joi, va avea loc repartizarea suplinitorilor care îndeplinesc condițiile de prelungire a duratei contractelor individuale de muncă pentru perioada anului școlar 2018-2019, urmată de repartizarea celorlați profesori suplinitori care au participat la concurs pe posturile vacante, rezervate.

Vineri este ultima zi de ședințe publice, când vor fi repartizați suplinitorii cu note la concurs și din anii anteriori.

 

 

Articolul precedentIncendiu la un service de frigidere din Calafat
Articolul următorLocurile de joacă din Craiova, spațiu pentru consumatorii de semințe și pentru câini. Craiovenii, greu de responsabilizat