Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Craiova, este cercetat penal, după ce miercuri a furat o mașină dintr-o parcare din orașul Bechet.

Potrivit IPJ Dolj, tânărul nu avea nici permis de conducere. Acesta a profitat de faptul că mașina era neasigurată, cheile fiind lăsate în contact, de către proprietar.

 

Adolescentul a fost oprit în trafic, în Craiova.

„În ziua de 15 aprilie, polițiști din cadrul Politiei Orașului Bechet au fost sesizați cu privire la furtul unui autoturism, lăsat neasigurat și cu cheile în contact, ce se afla într-o parcare din Bechet. O patrulă a Secției 2 Poliție Craiova a oprit în trafic autoturismul în cauză și a identificat conducătorul acestuia, fiind vorba despre un tânăr de 16 ani, din Craiova, care ar fi sustras autoturismul de pe raza orașului Bechet și l-ar fi condus până în Craiova, deși nu deține permis de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Autoturismul a fost predat persoanei vătămate, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

Articolul precedentMai multe testări pentru depistarea infecției cu noul virus
Articolul următorFoto: Aglomerație în piețele și marile magazine din Craiova