Comercianții de brazi sunt verificați în această perioadă, de către polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Dolj, primele amenzi fiind aplicate în cazul celor care nu au avut acte pentru pomii pregătiți pentru vânzare.

La nivel de județ, sunt organizate și puncte de control rutier, inclusiv în timpul nopţii. De asemenea, se fac verificări și în zonele cunoscute pentru astfel de infracţiuni, comercianții trebuind să aibă la vânzare doar brazi marcaţi potrivit legislaţiei în vigoare.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, o primă amendă a fost dată unui agent economic, care are punct de lucru în comuna Robăneşti. La sediul societăţii comerciale au fost găsiţi 450 de brazi, pregătiţi pentru Crăciun, pentru care nu au fost prezentate documente de provenienţă, în acest caz fiind aplicată o amendă contravenţională, în valoare de 3.000 de lei, pomii fiind confiscați.

Articolul precedentNereguli la societățile economice din domeniul morărit-panificație. Polițiștii doljeni au dat amenzi și au confiscat mărfuri
Articolul următorPlanul Urbanistic General al Craiovei prelungit, din nou, cu cinci ani