11 dintre cei 192 de candidaţi înscrişi să susţină examenul național de definitivare în învățământ au lipsit de la proba scrisă, desfăşurată miercuri, la centrul de examen organizat la Colegiul Național „Frații Buzești” Craiova.

Potrivit reprezentanţilor ISJ, în județul Dolj, pentru a susține acest examen au fost validați 192 de candidați, pentru 31 de discipline. În urma finalizării probei scrise, au fost prezenţi167 candidați prezenți în timp ce 11 candidați au fost absenți, iar alţi 14 candidați s-au retras din motive personale.

Ce mai mulți candidați prezenți au fost înregistrați la disciplinele: învăţământ prescolar – 63 candidați, învățământ primar – 30 candidați, educaţie fizică și sport – 13 candidați.

Prima afișare a rezultatelor înregistrate de participanții la proba scrisă va avea loc în 24 iulie.

În zilele de 24 și 25 iulie vor putea fi depuse contestații, care vor fi soluționate în intervalul 25 – 27 iulie. Afișarea rezultatelor finale este programată în data de 27 iulie.

Articolul precedentPeste 2.000 de doljeni au primit cărţi funciare gratuit
Articolul următorBaza NATO de la Deveselu, sub asediu: incendiu de proporţii, pachete suspecte şi suspecţi reţinuţi (FOTO)