Reprezentanții Companiei aeriene low-cost Wizz Air a anunțat, joi, redeschiderea bazelor din Craiova, Sibiu și Timișoara, pasagerii având posibilitatea să facă rezervări pe 35 de rute spre țări precum Germania, Austria și Elveția.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, au fost redeschise bazele din Sibiu și Timișoara, cea din Craiova urmând să fie redeschisă pe 19 iunie.

„Suntem încântați să redeschidem bazele noastre din Sibiu, Craiova și Timișoara și să reluăm zborurile către mai multe destinații pentru a le permite pasagerilor din România să își viziteze rudele care locuiesc în străinătate, să călătorească în interes de afaceri sau pentru relaxare. Preocuparea noastră principală este sănătatea, siguranța și bunăstarea pasagerilor și a echipajului nostru. Am implementat o serie de măsuri de protecție pentru a asigura cele mai bune condiții sanitare posibile”, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communication Manager Wizz Air.

Au fost anunțate și o serie de măsuri, purtarea măștilor fiind obligatorie în timpul zborului.

De asemenea, echipajul va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord și încurajarea plății contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic.

Aeronavele Wizz Air vor fi dezinfectate în timpul nopții, în conformitate cu indicațiile oficiale, mai anunță reprezentanții companiei.

Articolul precedentTineri din Siria și Maroc, prinși cu acte false la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 5. Imunizare politică pe model american