233 de amenzi au fost aplicate, vineri, de polițiștii din Dolj, aceștia reținând totodată și 24 de permise de conducere.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că valoarea sancțiunilor aplicate de poliţişti este de aproximativ 129.000 lei, fiind totodată confiscate bunuri în valoare de aproximativ 1.400 de lei.

De asemenea, au fost reținute 24 permise de conducere, iar 13 certificate de înmatriculare au fost retrase.

„Acţiunea la care au participat poliţişti din cadrul formațiunilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, economic, acţiuni speciale, precum şi jandarmi a continuat şi în noaptea de 26 spre 27 aprilie. Astfel, în județul nostru, au fost instituite 61 de filtre rutiere, în cadrul cărora polițiștii doljeni au verificat peste 1.000 de autovehicule, totodată fiind efectuate controale la aproximativ 160 de agenţi economici (baruri, discoteci şi unităţi de alimentaţie publică)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

De asemenea, în cadrul raziei au fost legitimate peste 1.500 de persoane, 66 dintre acestea fiind controlate sumar de arme albe.

„Polițiștii doljeni au constatat 18 infracțiuni în flagrant delict, 16 dintre acestea fiind la regimul circulației rutiere și restul, infracţiuni de natură judiciară şi economică”, mai spune reprezentantul IPJ Dolj.

Misiunea poliţiştilor doljeni de a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică va continua şi în zilele următoare, peste 450 de poliţişti urmând să fie la datorie zilnic, până la finalul minivacanţei de Paşti şi 1 Mai.

Articolul precedentAccident în Craiova. Două persoane au fost rănite – FOTO
Articolul următor„Cascadorie” în Dolj: Un șofer băut a scăpat teafăr după ce s-a dat peste cap cu mașina – FOTO