O razie de amploarea a fost organizată, vineri, în târgul de haine vechi şi cel de legume-fructe din Craiova, şi pe străzile din împrejurimi, la acţiune participând peste 80 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, economic, rutieră, investigații criminale, conductori câini, dar și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au verificat 27 de societăți comerciale și aproximativ 60 de persoane fizice.

De asemenea, în cadrul filtrelor organizate, oamenii legii au controlat aproximativ 30 de autoturisme și au legitimat peste 130 de persoane.

„Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 160.000 de lei, iar ca măsuri complementare au fost confiscate produse alimentare și nealimentare în valoare de aproximativ 19.000 de lei, dar și suma de 3.500 de lei”, informează reprezentanţii IPJ Dolj.

De asemenea, polițiștii au constatat că trei agenți economici aveau la vânzare bunuri care prezentau însemnele unor mărci celebre, fără a putea prezenta documente care să ateste autenticitatea acestora.

„Astfel, în cadrul dosarelor penale întocmite, polițiștii au indisponibilizat peste 650 de articole vestimentare, cosmetice și încălțăminte, valoarea acestora fiind de 69.000 de lei”, mai informează IPJ Dolj.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentBărbat din Olt, urmărit naţional, prins la Craiova
Articolul următor100% TU DECIZI! Tudorel Toader, procuror comunist, apoi ministrul lui Dragnea care a „executat-o” pe Kovesi la comandă