Incendiu violent, la un service auto de pe Centura de Nord a Craiovei. Flăcările au cuprins trei capuri de tractoare și un autoturism, aflate în hala care a ars aproape în întregime. Înăuntru se aflau mai multe cauciucuri și spray-uri de vopsit, care au explodat. Din fericire, nu au existat victime. În acest moment, incendiul este localizat, iar pompierii lucrează pentru stingerea celorlalte mici focare.

 Un incendiu violent s-a produs, duminică dimineața, la un service auto de pe Centura de Nord a Craiovei. Potrivit ISU Dolj, la fața locului intervin două detașamente de pompieri cu 6 autospeciale și o autoscară mecanică. 

Incendiul este localizat, aproape stins, și se lucrează la lichidarea focarului.

A existat pericol de explozie pentru că în interiorul service-ului existau și mai multe recipiente cu vopsea și substanțe inflamabile.

Flăcările au cuprins 3 capuri de tractoare și un autoturism. Înăuntru se aflau și mai multe cauciucuri și spray-uri de vopsit care au explodat.

Din fericire, în hală, în momentul izbucnirii incendiului, nu se aflau persoane.

Articolul precedentRaed Arafat: Copiii să stea acasă dacă au orice simptom de răceală. Revenirea la starea de urgență, o opțiune
Articolul următorBilanț coronavirus: 952 de cazuri noi și 39 de decese. Vezi situația pe fiecare județ