Execuții Elvir Koljic

Vrei să vezi la lucru ultimul transfer efectuat de UNIVERSITATEA CRAIOVA? Vino, mâine, la Universitatea Craiova – Dinamo București pentru a-i ura „bun venit!” noului număr 19, atacantul Elvir Koljić.#BataliaPentruPodium#CampioniLaSuporteri#VulcanulDePeOblemenco

Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 31 August 2018

Elvir Koljić, golgheterul momentului din Bosnia şi Herţegovina, a semnat cu CSU Craiova, o înţelegere ce se poate întinde pe patru ani.

Potrivit anunţului făcut de clubul oltean, Koljić a semnat un contract valabil pe 3 ani cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Atacantul a izbutit să marcheze 8 goluri și să ofere o pasă decisivă în primele 7 etape de campionat.

Născut la 8 iulie 1995 în localitatea spaniolă Valladolid, atacantul are o înălţime de 1,91 m şi va evolua la U Craiova cu tricoul cu numărul 19.

Elvir Koljic a evoluat ultima oară la FK Krupa, formaţie care ocupă în prezent locul 7 în campionatul Bosniei-Herţegovina. În cariera sa a mai jucat la formaţiile NK Kljuc, NK Triglav Kranj, FK Borac Banja Luka şi Lech Poznan.

Atacantul are în acest an două selecţii în echipa naţională a Bosniei-Herţegovina, pregătită de Robert Prosinecki. El a evoluat în partidele amicale cu Mexic şi SUA.

Articolul precedentO femeie din Dolj a murit din cauza infestării cu virusul West Nile
Articolul următorRată de promovare sub 40% la bacalaureatul de toamnă, în județul Dolj