Un incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, la o fermă de animale din comuna Coșoveni, intervenția pompierilor fiind îngreunată de vântul puternic.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, a precizat că există posibilitatea ca focul să se extindă și la o construcție aflată în vecinătatea fermei.

„A izbucnit un incendiu, plante furajere, la o fermă de animale, în comuna Coșoveni. Intervine Detașamentul 2 Pompieri Craiova cu două autospeciale. Ard aproximativ patru șure de plante furajere, vegetație uscată și există posibilitate de propagare la un gard din lemm care împrejmuește o cultură de viță de vie și o construcție nelocuită(abandonată). Vântul este cel mai mare dușman al colegilor mei”, a declarat Vîlceanu.

 

Articolul precedentCentru European de Resurse pentru studenți și absolvenții de facultate, inaugurat la Craiova. „Tinerii vor putea să își urmeze visul american, acasă”
Articolul următorReabilitare termică pentru 18 blocuri din Craiova. Contractul de peste 500 de mii de euro a fost semnat