Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Craiova, este cercetat penal după ce, în noaptea de duminică spre luni, a fost urmărit pe străzile Băniei de poliţişti, el neavând permis de conducere.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, în timp ce executau serviciul de patrulare, pe strada Ion Țuculescu, au observat un autoturism, al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a mărit brusc viteza de deplasare.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, cel în cauză fiind blocat, în trafic, pe Calea Bucureşti.

„Poliţiştii au stabilit faptul că la volanul autoturismului respectiv se afla un tânăr de 18 ani, din Craiova, care nu deţinea permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentSensuri unice noi pe două străzi din Craiova
Articolul următorServiciul Județean de Ambulanță Dolj speră la autospeciale noi. Parcul auto, la cote de avarie