Unul dintre ultimii lăutari autentici din România, Mitel Drăgulin din Iancu Jianu, s-a stins din viaţă, miercuri, la vârsta de doar 45 de ani, pe patul unui spital din Capitală, unde era internat de mai multă vreme.

Informaţia a fost confirmată de primarul din Iancu Jianu, Paulică Munteanu.

„Am vorbit cu fosta sa soţie, care lucrează la Primăria Iancu Jianu, care mi-a spus că a primit telefon că într-adevăr a murit. Ştiu că a suferit mai multe intervenţii chirurgicale la Bucureşti, unde era internat şi acum. L-au dus fraţii lui la operaţie, dar se pare că a fost prea târziu. El arăta bine, era tânăr, şi suntem şocaţi. M-au sunat mai mulţi prieteni, la care a şi cântat, să mă întrebe de starea lui“, a afirmat edilul.

Pe pagina de Facebook a artistului au apărut mai multe mesaje de condoleanţe din partea apropiaţilor şi persoanelor care l-au cunoscut.

„Din păcate MITEL s-a stins ! Mare păcat,mare tristete…A fost unul dintre ultimii rapsozi autentici cu ștaif. Îl cunosc încă din anii ’90,era un pusti ce învața meserie lingă tatăl sau ,cunoscutul rapsod Lache Dragulin ,și el plecat în lumea celor buni. Sincer, cu greu îmi pot imagina vreo petrecere în lipsa lui…cu toate astea ,Taraful de la Iancu Jianu , trebuie sa continuie,pentru Mitel,pt brand,pt traditie,asa a fost din generație în generație…Dumnezeu sa te aibă în paza Mitele, vei rămâne mereu în inima noastră“, a notat cunoscutul om de fotbal Adrian Mititelu

Articolul precedentSpitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, reabilitat termic cu bani europeni
Articolul următorVeste bună pentru turiști: S-au modificat restricțiile de tonaj pe Transalpina