Reprezentanții Clubului Sportiv Universitatea Craiova și-au prezentat, joi, ultima achiziție în materie de sportivi. Este vorba de ghanezul Isaac Donkor, cel care se declară încântat de echipa din Bănie și de stadion.

Acest nou contract reprezintă un pas important pentru echipa craioveană. „Lucrăm 24 din 24 pentrua a aduce jucători buni. Ceea ce acum două luni părea imposibil, s-a dovedit fezabil și s-a materializat prin semnarea unui contract acum câteva zile”, a spus președintele clubului craiovean, Marcel Popescu.

Isaac Donkor este un jucător care a ajuns în Italia cu 14 ani în urmă. Acesta a fost selecționat de către Inter dintr-un număr foarte mare de aspiranți, unde a făcut și școala. Ultimul sezon l-a jucat la Cesena.
„Decizia de a veni aici a fost una dificilă. Așa cum știți, ultimii 14 ani i-am petrecut în Italia. Cu toate acestea mă aflu aici, ceea ce poate spune multe. Un aspect care a cântărit foarte mult a fost faptul că antrenorul este italian, dar și faptul că aici mai am coechipieri italieni”, a explicat Isaac Donkor.

Acesta s-a arătat foarte încântat de stadion, de calitatea terenului, mai ales că echipa din Bănie este una în formare.

Donkor a mai spus că, în acest moment este apt să joace 45- 60 minute, dar se antrenează intensiv, urmând ca antrenorul Mangia să decidă când îl  va introduce în teren.

Articolul precedentPoliclinica veche din Slatina intră în proces de reabilitare. Subsolul clădirii este un dezastru
Articolul următorCopil de 4 ani lovit de o mașină la volanul căreia se afla nepoata lui Bercea Mondialul. Aceasta era băută și a și fugit de la locul accidentului (VIDEO/FOTO)