Un alt conflict, în trafic, a avut loc, duminică seara, aproape de miezul nopții, în zona „Hanul Craiovița” din Craiova, persoane din trei mașini amenințându-se între ele. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, mai multe persoane au fost audiate în acest caz, noaptea trecută, nefiind înregistrate pagube materiale sau semnalate loviri între persoanele implicate.

„Din cercetarile efectuate până în prezent a rezultat faptul ca trei autoturisme, în care se aflau mai multe persoane, ar fi fost implicate în incident, fiind reclamate acte de amenințare din partea ambelor părți. De asemenea, s-a mai stabilit că nu ar fi fost exercitate acte de violență si nu au fost provocate distrugeri de bunuri”, a declarat Comsin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum au stat lucrurile, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de amenințare.

Articolul precedentInterviu exclusiv Ana Maria Păcuraru – Profesorul Alfred de Zayas, semnal de alarmă: ce învață lumea din crizele prezentului
Articolul următorCe măsuri au fost luate în cazul persoanelor implicate în scandalul de sâmbătă de la Craiova