Traficul a fost oprit, marţi dimineaţa, pe Centura de Nord a Craiovei, în urma unui accident rutier soldat cu decesul a trei persoane, printre care o fetiţă de doar şase ani.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, traficul a fost oprit pe DN 65F (Centura de Nord a municipiului Craiova), județul Dolj, fiind deviată circulația pe străzi adiacente.

Imagine

Accidentul s-a soldat cu decesul unuia dintre conducătorii auto, ulterior, alte două persoane printre care o fetiţă de şase ani au decedat.

„Din cercetările efectuate au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani, din Gherceşti, care conducea un autoturism pe DN 65F, ar fi pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru. În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o minoră de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 32. Noi cu cine votăm?
Articolul următorTramvaie din Craiova, remorcate de basculante, după ce au cedat în trafic