Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Ciupercenii Vechi, s-a aruncat de la etajul doi al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că bărbatul este resuscitat, la ora transmiterii acestei ştiri.

„În cursul acestei zile, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-a aruncat de la etajul doi al unui spital din Craiova. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, care au stabilit faptul că bărbatul are 50 de ani şi este din Ciupercenii Vechi, acesta fiind internat în respectivul spital. În prezent sunt efectuate manevre de resuscitare“, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Potrivit unor surse, bărbatul a fost internat în spital, luni, la Secţia de Gastroenterologie, cu hemoragie digestivă, având grave probleme cu alcoolul. Aceleaşi surse spun că bărbatul intrase în sevraj.

„Este vorba despre un pacient în vârstă de 50 de ani, internat ieri în Clinica de Gastroenterologie a spitalului nostru pentru hemoragie digestivă superioară exteriorizată prin melenă. Pacientul, un cosumator cronic de etanol, cel mai probabil a făcut un episod de sevraj şi a plecat din salon, şi-a scos toate perfuziile, şi-a scos accesul venos pe care îl avea în acel moment, a plecat pe altă secţie de la acelaşi etaj şi s-a aruncat pe fereastră, în ciuda faptului că au ţinut de el şi l-au surprins un medic şi alte persoane“, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Craiova, medicul Cristina Geormăneanu.

Ea a adăugat că pacientul a supravieţuit căderii de la etajul al doilea.

„A fost surprins imediat, au intervenit medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe, l-au intubat şi l-au pus pe ventilator. Primeşte soluţii perfuzabile, în acest moment se continuă investigaţiile pentru continuarea îngrijirilor medicale de urgenţă. Cu siguranţă, pacientul va rămâne internat deoarece starea acestuia este extrem de gravă. În funcţie de rezultatele explorărilor biologice şi investigaţiilor imagistice, se vor lua şi alte decizii privind alte măsuri terapeutice“, a mai spus reprezentantul unităţii medicale.

Articolul precedentBărbat lovit cu lopata în cap și lăsat să moară pe câmp. Crima a avut loc lângă comuna doljeană Terpezița
Articolul următorAdolescentul acuzat de comiterea crimei din Terpezița, arestat preventiv