Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Maglavit, a ajuns la spital, miercuri, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Acesta conducea un moped și într-o intersecție nu a acordat prioritate unui TIR, fiind lovit.

 „Un bărbat de 61 de ani, din Maglavit care conducea un moped pe strada IL Caragiale, din Hunia, la intersecţia cu DN 56 A, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autotren condus, pe DN 56 A, de un bărbat de 43 de ani, cetăţean bulgar. În urma accidentului, conducătorul mopedului a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul de 61 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentPreședintele Iohannis anunță că școala va începe în 14 septembrie. ”Majoritatea elevilor vor merge fizic la clasă”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 39. Cum să-ți iei Lamborghini cu bani de la guvern?