Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea doljeană Daneți va sta 3 ani și 7 luni după gratii, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi furt calificat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, pe numele tânărului a fost emis mandat de executare a pedepsei, doljeanul fiind depistat în localitatea de domiciliu, marți.

„Ieri, poliţişti din cadrul Sectiei 12 Politie Rurală Daneți au depistat un bărbat, de 31 de ani, din localitate, pe numele căruia instanţa de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta are de executat 3 ani şi 7 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi furt calificat”, a declarat Gîrd.

Bărbatul a fost încarcerat în penitenciar.

Articolul precedentCraiovean băut la volan, urmărit de polițiști
Articolul următorLiceele și colegiile din Dolj și-au prezentat oferta școlară pentru anul viitor, în cadrul unui târg educațional