Trei tineri din localitatea doljeană Ostroveni, toţi în vârstă de 19 ani, au fost reținuți, miercuri, asupra lor existând bănuieli că, în luna decembrie a anului trecut, au furat aparatură electrocasnică în valoare de aproximativ 15.000 de lei, din trei gospodării din localitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, cei trei au furat, printre altele, televizoare, o mașină de spălat și o ladă frigorifică, 90% din valoarea prejudiciului fiind recuperată.

„Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Bechet și Postului de Poliție Ostroveni au identificat trei tineri, de 19 ani, toţi din Ostroveni, bănuiţi că, în perioada 25-31 decembrie 2018, ar fi pătruns prin efracţie în trei locuinţe din comună, de unde ar fi sustras trei televizoare, o ladă frigorifică, o maşină de spălat, un cuptor cu microunde, un calorifer şi o pompă submersibilă. Valoarea prejudiciului creat, estimată la suma de aproximativ 15.000 de lei, a fost recuperată în proporţie de 90 %, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat”, a declarat Grădinaru.

Cei trei tineri vor fi prezentați, joi, unităţii de parchet, cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentDouă mii de doze de vaccin antigripal au ajuns în Dolj. DSP ceruse de trei ori mai multe
Articolul următorUtilaje moderne pentru Direcția de Drumuri şi Poduri Craiova. VIDEO