Trei poliţişti din Craiova au fost loviţi de mai multe persoane care fuseseră ridicate şi aduse la Secţia 5 din municipiu, în urma unui scandal izbucnit în cartierul Craioviţa Nouă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că în urma altercaţiei, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, din Sadova, au fost agresaţi de trei persoane cu vârste cuprinse între 29 şi 51 de ani, din Craiova, care ar fi intrat în locuinţa persoanelor vătămate.

Conduşi la poliţie, agresorii au lovit trei poliţişti.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că altercaţia ar fi pornit de la o neînţelegere referitoare la locurile de parcare, persoanele vătămate fiind invitate la sediul secţiei pentru a depune plângeri penale. La sediul secţiei de poliţie s-au prezentat şi celelalte trei persoane implicate în altercaţie, care au început să ameninţe persoanele vătămate şi să aducă injurii poliţiştilor care interveniseră. În momentul în care poliţiştii au încercat să imobilizeze persoanele care se manifestau printr-un comportament agresiv, doi dintre aceştia au lovit, în încercarea da a împiedica luarea măsurilor legale, trei poliţişti“, a declarat Grădinaru.

El a adăugat că un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, lovire şi alte violenţe şi violare de domiciliu, a fost deschis, cauza fiind preluată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Articolul precedentFocul de la depozitul de dezmembrări auto din Craiova, stins după mai multe ore de intervenţie – VIDEO
Articolul următorClinica de Cardiologie de la Craiova, niciun pas în privința rezolvării urgențelor. „În mod normal, fiecare om care trece prin astfel de situații trebuie să beneficieze de o asemenea intervenție. Avem mare nevoie de o linie de gardă”