Doi bărbați în vârstă de 43 și 44 de ani și o femeie în vârstă de 49 de ani, toți din Craiova, au fost reținuți, în urma perchezițiilor desfășurate, marți, la Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a afirmat că cei trei urmează a fi prezentați magistraților craioveni cu propuneri corespunzătoare, în cursul zilei de miercuri.

Marți, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat șase percheziţii domiciliare, în municipiului Craiova.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova și au vizat punctele de lucru ale unor agenţi economici și locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

„Cei în cauză sunt bănuiți că, în perioada 2017-2018, ar fi falsificat mai multe documente în baza cărora s-a reuşit înmatricularea frauduloasă a unor autovehicule aduse din spaţiul intracomunitar, precum şi alt gen de documente cum ar fi: acte de identitate, diplome de studii, poliţe RCA, inspecţii ITP sau procuri notariale”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite mai multe documente cu valoare probantă în cauză şi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor trei laptop-uri, trei imprimante, 21 de memory stick-uri, patru telefoane mobile şi alte materiale folosite pentru elaborarea şi editarea documentelor.

Articolul precedentOlteanca de-o vârstă cu Unirea: „Sunt bătrână și nu mai pot să fac orice lucru” (FOTO&VIDEO)
Articolul următorAu început lucrările de reabilitare a bazinului de înot al Colegiului „Carol I” din Craiova (FOTO)