Trei persoane din Corabia au ajuns la spital, luni după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu trenul Caracal-Corabia, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Brastavăţu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că autoturismul a fost târât aproxiamtiv 50 de metri de tren. Un bărbatul în vârstă de 40 de ani şi două femei, în vârstă de 40 şi 46 de ani, au ajuns la Spitalul Caracal.

„La data de 11 iunie, în jurul orei 15.55, un bărbat în vârstă de 40 de ani din oraşul Corabia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 544, pe raza localităţii Brastavăţu, sat Cruşov, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, fiind colizionat de un automor şi târât aproximativ 50 metri. În autoturism se mai aflau două femei cu varstele de 40 şi 46 de ani. Toate cele trei persoane aflate în autoturism au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a afirmat reprezentul IPJ Olt.

El a adăugat că traficul feroviar a fost blocat.

Articolul precedentŞeful SIAS Olt, trecut în rezervă
Articolul următorȘoferul mașinii care a fost lovită de tren, la Brastavățu, a murit