Trei tineri din comuna Brabova au fost reținuți, luni, fiind bănuiți că au furat cablu telefonic din localitate, pe o distanță de 50 de metri.

Potrivit reprezentantului IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că lipsește acel cablu, în data de 9 februarie, demarând cercetările.

„În zilele următoare, poliţiştii au efectuat percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri de 20 şi 24 de ani, din Brabova, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii respective, în urma activităţilor desfăşurate fiind descoperite mai multe mijloace materiale de probă. Poliţiştii au mai stabilit faptul că la comiterea faptei ar mai fi participat şi un minor de 16 ani, din localitatea Brabova, fapt pentru care, în urma probatoriului administrat în cauză, în cursul zilei de ieri, poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de cei trei tineri bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că cei trei tineri urmează ca în cursul acestei zile să fie prezentați unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Articolul precedentParada mărțișorului, la Muzeul Olteniei. Atelierele de creație sunt în plină desfășurare
Articolul următorDirectorii școlari din Dolj, răspunzători de comenzile pentru manuale