Expoziție de tehnică militară, echipament specific celor care lucrează în armată, transportoare blindate, de toate acestea se pot bucura craiovenii care sâmbătă vor ajunge în Piața „Alexandru Ioan Cuza” din Craiova, evenimentul fiind dedicat sărbătoririi Zilei Forțelor Armate Poloneze. 

La manifestare vor participa și militarii Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab” din Craiova. „Va avea loc expoziția statică de tehnică și echipament militar dedicată sărbătoririi Zilei Forțelor Armate Poloneze, a personalului Contingentului Militar Polonez în colaborare cu militarii Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab” din cadrul Brigăzii Multinaționale Sud-Est”, se arată într-un comunicat de presă emis de către reprezentanții Brigăzii Multinaționale Sud-Est de la Craiova.

Craiovenii vor avea ocazia să cunoască transportoare Piranha, echipamentul militarilor, fiind disponibil și un punct de informare pentru cei care vor să știe mai multe informații legate de militarii polonezi prezenți în Bănie.  „Vă invităm să vă familiarizați atât cu transportoarele blindate ”ROSOMAK” și “PIRANHA”, cât și cu echipamentul și armamentul aflat în dotarea militarilor români și polonezi. De asemenea, va fi disponibil pentru dumneavoastră un punct de informare unde veți putea obține informații legate de Contingentul Militar Polonez dislocat în Craiova”, este mesajul organizatorilor manifestării.

Articolul precedentFOTO. Festivalul fructelor de mare, în premieră la Craiova. Specialități pentru toate gusturile
Articolul următorBiciclist lovit de o mașină în Craiova, pe Caracalului