O femeie în vârstă de 50 de ani, din Craiova, angajată a companiei Ford, a suferit un accident de muncă, marți dimineață, chiar în tramvaiul cu care se deplasa spre serviciu, o lampă de iluminat căzându-i în cap și producându-i o plagă.

Inspectorul șef al ITM Dolj, Cătălin Mohora, a precizat faptul că în această situație este vorba despre accident de muncă soldat cu incapacitate temporară de muncă.

„Este vorba despre o persoană de 50 de ani, angajată la Ford, care în timp ce se deplasa spe serviciu, cu tramvaiul, a fost lovită în zona capului de un dispozitiv al mijlocului de transport. Vorbim despre incapacitate temporară de muncă, în cazul femeii, cercetările fiind efectuate de către unitatea angajatoare”, a declarat Mohora.

Acest eveniment demonstrează, din nou, problemele majore cu care se confruntă parcul auto al RAT Craiova. Tramavaiele sunt vechi, siguranța călătorului fiind pusă în pericol, după cum realitatea o arată.

Articolul precedentCăldură în apartamente, școli sau grădinițe, doar dacă scad temperaturile. Tot mai mulți craioveni recurg la surse alternative pentru încălzire
Articolul următorVIDEO. Tineri din Craiova prinși cu cannabis asupra lor