Taximetriștii craioveni, persoanele care desfășoară activitatea de transport rutier în regim de închiriere dar și șoferii care încalcă regimul legal de viteză, aceste trei categorii de participanți la trafic au fost în atenția polițiștilor rutieri, duminică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, pentru abaterile constatate, au fost aplicate 143 de sancţiuni contravenţionale, 91 dintre acestea pentru depăşirea limitelor legale de viteză şi 52 pentru alte fapte.

Valoarea amenzilor este de peste 50.000 lei, ca măsuri complementare, poliţiştii reținând 15 permise de conducere, retrăgând trei certificate de înmatriculare şi constatând două infracțiuni, respectiv conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere, cel de-al doilea caz.

Articolul precedentValentin Giurcă, directorul Căminului pentru persoane vârstnice Craiova: „Este prima dată când am trecut dosare pe o listă de așteptare. Funcționăm la capacitate maximă”
Articolul următorJandarmi doljeni, decorați de ministrul de Interne